Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Kulübü Başkanı Korkmaz: -"İnşallah 3 maç sonunda hedeflediğimiz PTT 1. Lige çıkarız"


BURSA (A.A) - İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, play-offta başarılı olup PTT 1. Lige yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.
     Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün sona eren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ikinci sırada yer alıp play-offa katılma hakkını elde ettiklerini hatırlattı.
     Bu sonuçtan gurur duyduklarını dile getiren Korkmaz, sezon başında amaçladıkları gibi bir üst lige yükselme mücadelesi vereceklerini anlattı.
     Korkmaz, İnegölsporun bu noktaya savaşıp mücadele ederek geldiğini belirterek, şöyle konuştu:
     "Sezon başı itibariyle en az play-offu hedefleyerek yola çıkmıştık. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı. Futbolcu kardeşlerimize, teknik heyetimize, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi buralara kadar getirdiler. Bunu birinci raunt olarak kabul ediyoruz. Bundan sonra 20-28 Mayısta Denizlide play-off maçlarımız var. Orada da en güçlü adaylardan biriyiz. Şehir olarak tek yürek olursak orada da başarılı oluruz. İnşallah 3 maç sonunda hedeflediğimiz PTT 1. Lige çıkarız."
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER