Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor Kulübü Başkanı Doğrucan: -"3. Ligde kadromuzdaki oyuncuların gelişimini sağlayarak başarılı olmak istiyoruz"


SAKARYA (A.A) - Sakaryaspor Kulübü Başkanı Metin Doğrucan, gelecek yıl mücadele edecekleri 3. Ligde kadrodaki oyuncuların gelişimini sağlayarak başarılı olmak istediklerini söyledi.
     Doğrucan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımı sahip oldukları genç ve yetenekli oyuncularla kurtaracaklarını anlattı.
     Sakaryasporun ligdeki son 4 maçta yenilmediğini hatırlatan Doğrucan, şöyle konuştu:
     "Çocuk yaştaki kardeşlerimiz bunu başardı. Altyapıyla güvenmeli ve sabırlı şekilde onların gelişimini beklemeliyiz. Bunun için gereken destek verilmelidir. Transferi açıp oyuncu almamız için 6 milyon liraya ihtiyacımız var. Böyle bir parayı bulamayacaksak kadromuza sahip çıkmalıyız.
     Şampiyonluğa oynamak önemli değil, kadromuzdaki oyuncuların gelişimini sabırla beklemeliyiz. Bu şekilde önümüzdeki yıllarda kaliteli bir takıma sahip oluruz. Geçen sene Salih Dursun, 450 bin liraya gönderildi ama şu anda 8 milyonluk bonservis biçildi.
     3 tane Salih Dursun yetiştirirsek Sakaryaspor kurtulur. 3. Ligde kadromuzdaki oyuncuların gelişimini sağlayarak başarılı olmak istiyoruz."
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER