Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: İnegölsporun layık olduğu yerde ligi bitirmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, İnegölsporun layık olduğu yerde ligi bitirmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.
     Bulut, deplasmanda 1-0 kazandıkları İskenderun Demirçelikspor maçıyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, daha farklı kazanmaları gereken maçı 1-0 da olsa kazandıklarını söyledi. Her maçın zor olduğunu ve telafisi olmayan maçlar oynadıklarını belirten Bulut, şunları kaydetti:
     İskenderun Demirçelik içeride etkili oynayan bir ekip fakat oyunun kontrolü bizdeydi. Son vuruşlarda final paslarındaki sıkıntı nedeniyle girdiğimiz net fırsatları değerlendiremedik. Devreye 2-0, 3-0 ile de girebilirdik. Futbolda yakaladığınızda atmayı bileceksiniz. Daha sonra duran topun devamında bulduğumuz golle kazandık. Rakibin attığımız golden sonra bir pozisyonu vardı. Maçın genelinde pozisyon vermedik. Her şeye rağmen deplasmandan alınan 3 puan sevindirici. Buna ihtiyacımız vardı.
     Lider Balıkesirspor ile aralarındaki puan farkının bire indiğini dile getiren Bulut, Gaziosmanpaşa kaybının ardından kazanmaya ihtiyacımız vardı. Coşkulu futbol oynamayı prensip edindik. Kendi işimize bakacağız. İnegölsporun layık olduğu yerde ligi bitirmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza da teşekkür ederiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER