Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Turgutluspor Teknik Direktörü Basetemur: Ritmik bir oyun düzeni yakaladık. İyi sonuçlarla bunu taçlandıracağız


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basetemur, son haftalarda ritmik bir oyun düzeni yakaladıklarını, iyi sonuçlar alarak bunu taçlandırmak istediklerini söyledi.
     Turgutluspor, hafta sonu yapacağı Polatlı Bugsaşspor maçı hazırlıklarına Irlamaz Spor Vadisi Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
     Basetemur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Polatlı Bugsaşspor karşısında zor bir maça çıkacaklarını belirtti.
     Son haftalarda ritmik bir oyun düzeni yakaladık. İyi sonuçlar alarak bunu taçlandırmak istiyoruz diyen Basetemur, Bu hafta büyük form düşüklüğü yaşayan bir rakip ile karşılaşacağız. Çok iyi kadrosu bulunmasına rağmen istediği sonuçları alamadılar. Bu maçtan 3 puanla ayrılarak taraftarlarımıza mutluluk yaşatmak istiyoruz. En azından sahamızda puan kaybetmemek için elimizden geleni yapacağız dedi.
     Basetemur, sakatlıkları süren futbolculardan Barış, İsmail ve Ertanın maça yetişeceğini umduğunu ancak Şahinin yetişmesinin mümkün görünmediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Tolga Albay
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER