Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: -Pazar günü oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçında ve sonraki maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, 10 Martta Kardemir Karabükspor ile deplasmanda yapacakları maçta ve sonraki karşılaşmalarda puan kaybına tahammülleri olmadığını bildirdi.
     Şahbaz, yaptığı yazılı açıklamada, bundan sonra kaybedilen puanları değil, kazanacakları puanları konuşmak istediklerini belirtti.
     Spor Toto Süper Ligde üst sıralardaki hedefleri için tek amaçlarının alacakları puanlar olduğunu vurgulayan Şahbaz, şunları kaydetti:
     Pazar günü oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçında ve sonraki maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok. Yarı finale de kalarak kupa hedefimizi devam ettiriyoruz. Her iki kulvarda da takımımızın vereceği mücadelelerle sezonu başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inancımız yüksek. Bu mücadelelerin ilki pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı. Futbolcularımızdan Servet, Dede ve Mehmet devam eden tedavilerinden, Veysel ve Hürriyet de kart cezalarından dolayı takımdaki yerlerini alamayacaklar. Ama kadro derinliği bulunan takımımızın bu deplasmandan puanlarla dönmesine inancımız tamdır.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER