Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Eskişehirspor, galibiyet hasreti çekiyor -Kırmızı-siyahlı takım, Spor Toto Süper Ligde yaptığı son 5 maçta, 4 puan toplayabildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Ligde yaptığı son 5 maçta, 4 puan toplayabildi.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Eskişehirspor, 9 Şubatta Gençlerbirliği ile Ankara deplasmanda yaptığı maçta, rakibini Diego ve Necatinin attığı gollerle 2-0 mağlup etmişti. Ligin 21inci haftasında, Kayserisporu sahasında ağırlayan kırmızı-siyahlılar, rakibine 3-0 mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı.
    
     -Son 4 haftada 4 beraberlik-
    
     Kırmızı şimşekler, bir sonraki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespora konuk oldu. Rakibin Holmen ile bulduğu 2 gole, Akaminko ve Erkan Zengin ile karşılık veren Es-Esler bu maçta aldığı puanla, puanını 33e yükseltti.
     Ligdeki 24üncü haftada sahasında Galatasarayı konuk eden Eskişehirspor, 0-0 berabere biten maçta rakibiyle birer puanı paylaştı. Kırmızı-siyahlılar, 10 Martta deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yaptığı maçta da rakibiyle 0-0 berabere kaldı.
     Geçen hafta sahasında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşan Eskişehirspor, rakip takımdan Köksal Yedek ve Serdar Gürlerin attığı gollere, Diomansy Kamara ve Necati Ateşi ile karşılık verince sahadan bir puanla ayrıldı.
     Eskişehirspor, ligde yaptığı son 5 maçta, 4 puan topladı. Kalesinde 7 gol gören Es-Esler, rakip fileleri de 4 kere havalandırdı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER