Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabükspor ile Kayserispor, ligde yarın 6ncı kez karşılaşacak -Oynan 5 maçta Kayserispor 3 galibiyet alırken, kırımızı-mavili takımın bir galibiyeti bulunuyor -İki takım arasında oynanan bir


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor ile Kayserispor, ligde yarın 6ncı kez karşılaşacak.
     Ligde iki takım arasında oynanan 5 maçta, Kayserispor 3 galibiyet alırken, kırmızı-mavili takımın bir galibiyeti bulunuyor.
     Kayserispor, 2010-2011 sezonunda sahasında oynadığı maçta, Kardemir Karabüksporu 1-0 yendi. Aynı sezonda Karabükte yapılan karşılaşma ise golsüz beraberlikle sonuçlandı.
     Ligde 2011-2012 sezonunun ilk yarısında Kayseride oynanan maçta ev sahibi takım, sahadan 2-0 üstün ayrılırken, sezonun ikinci yarısında Karabükteki karşılaşmada, Kardemir Karabükspor rakibini 1-0 yendi.
     Bu yılki sezonun ilk yarısında Kayseride oynanan maç ise Kardemir Karabüksporun 3-0lık yenilgisiyle tamamlandı.
     Söz konusu maçlarda Kayserispor rakibine 6 gol atarken, Kardemir Karabükspor, rakip takımın kalesinde bir gol bulabildi.
    
     -İki takımın lig performansı-
    
     Kardemir Karabükspor 2012-2013 sezonunda oynadığı 2. lig maçında 8 galibiyet, 6 beraberlik alırken, rakiplerine 12 kez mağlup oldu. Karabük temsilcisi, aldığı bu sonuçlarla 30 puanla Süper Toto Süper Liginde 15. sırada yer alıyor.
     Kayserispor ise bu sezon oynadığı 26 maçta, 10 galibiyet, 6 beraberlik ile 10 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.
     Kayseri ekibi, 36 puanla ligde 9. sırasında bulunuyor.
    
     -Kardemir Karabüksporda galibiyet hasreti-
    
     Kardemir Karabükspor, 18. haftada Trabzonspor galibiyetinden sonra oynadığı 8 lig maçında galibiyet yüzü göremedi.
     Kırımız-mavili ekip, Kasımpaşa ve Bursaspora 3-0, Akhisar Belediyespora 2-0, Orduspora 3-2, Gençlerbirliğine de 2-1 yenildi.
     Karabük ekibi, Beşiktaşla oynadığı maçtan 2-2, Antalyaspor ve Eskişehirspor karşısında da golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.
    
     -Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus-
    
     Kardemir Karabükspor ile Kayserispor arasında yarın Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında saat 20.00de oynanacak maçı, hakem Fırat Aydınus ve yardımcıları Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yönetecek.
    
     Muhabir: Faik Erez-Ahmet Özler
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER