Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun: -Gençlerbirliği gibi önemli bir rakiple karşılaşacağız. Kazandığımız zaman nelerin olabileceğini herkes biliyor -A Milli Takımının Dünya Kupasına katılamam


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği gibi önemli bir rakiple karşılaşacağız. Kazandığımız zaman nelerin olabileceğini herkes biliyor dedi.
     Uygun, haftalık basın toplantısında, şehirde bütünlük sağlanmasıyla takımın başarısının arttığını belirterek, alınan galibiyetlerin şehre moral olduğunu ifade etti.
     Takımın çıkışını sürdürmesi için çalıştıklarını vurgulayan Uygun, Gençlerbirliği gibi önemli bir rakiple karşılaşacağız. Kazandığımız zaman nelerin olabileceğini herkes biliyor. Gaziantepspor oyun anlayışıyla kazanma adına her şeyini verecek diye konuştu.
    
     -Abdullah Avcıya sahip çıkılmalı-
    
     Milli takımın içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Uygun, A Milli Takımının Dünya Kupasına katılamaması acı verici. Hazırlık maçlarında elde edilen başarının tam tersine orantı çizdik. Bu da Türk futbolunda yeni bir yapılanmanın şart olduğunu gösteriyor dedi.
     Abdullah Avcıya sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Uygun, Abdullah Avcıya güvenip getirdiyseniz, sonuna kadar da arkasında durmanız gerekiyor. Yönetimsel anlamda doğru olan da budur. Avcı, genç takımlarda önemli başarılar elde etmiş bir hocadır. Destek verilirse başarısız olacağını sanmıyorum diye konuştu.
     Türk futbolunun içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu savunan Uygun, şunları kaydetti:
     Altyapımız yok, eğitimli futbolcularımız yok. Altyapılara imkan da verilmiyor. Takımların başına PRO lisanslı teknik direktörler geçmeli. Aksi durumda takımların futbolcu yetiştirmesi zor. Böyle olduğu sürece futbolcu yetişmez ve başarı da gelmez. Bunun değişmesi lazım. Değişimle başarının geleceğine inanıyorum.
     Gaziantepsporlu Haris Medunjanin de bundan sonraki bütün karşılaşmaların final niteliği taşıdığını söyledi.
     Gençlerbirliği maçının zor olacağını belirten Medunjanin, Umarım iyi bir sonuçla döneriz. Son iki müsabakayı kazandık. Bu maçları takım gibi oynadık, takım gibi hareket ettik. Bunun da meyvesini aldık. Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER