Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Eskişehirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam ediyor -Eskişehir Kulübü Teknik Asbaşkanı Çuhadar: -"Fenerbahçe deplasmanından puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyoruz" (Fotoğraflı-Gö


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor, 14 Nisanda deplasmanda yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde, teknik direktör Ersun Yanal gözetimindeki antrenmana, futbolcular koşuyla başladı. Kırmızı-siyahlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 5e 2 top çalışması yaptı.
     Sakatlıkları bulunan futbolcular Servet Çetin, Tello ve Nuri Fatih Aydın, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu gerçekleştirdi
    
     -"Takımımız, Sivasspor maçında şansızlığını yendi"-
    
     Eskişehir Kulübü Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor takımının Fenerbahçe gibi zorlu bir rakiple deplasmanda karşılaşacağını bildirdi.
     Sarı-lacivertli takımın Şükrü Saraçoğlu Stadında güçlü bir taraftarının olduğunu ifade eden Çuhadar, Fenerbahçe, ligde, kupada ve Avrupada yoluna devam ediyor. Takımımız, Sivasspor maçında şansızlığını yendi. O maç bizim için kırılma noktasıydı. Bu maçta, moral ve motivasyon depoladık. Fenerbahçe deplasmanından puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER