Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Birsen: -"Fenerbahçe ile üç gün içinde iki maç yapacağız" -"Kupa maçına daha moralli çıkmak için deplasmandaki karşılaşmadan üç puanla ayrılmamız şart" (Görün


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, Fenerbahçe ile üç günde içinde iki kez karşılaşacaklarını belirterek, "Kupa maçına daha moralli çıkmak için deplasmandaki karşılaşmadan üç puanla ayrılmamız şart" dedi.
     Birsen, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, UEFA Avrupa Liginde yarı finale yükselen Fenerbahçenin, Spor Toto Süper Ligin 29uncu haftasında kendileriyle karşılaşacağını hatırlattı.
     Eskişehirsporun, bu durumdan yararlanıp Fenerbahçe maçına iddialı hazırlandığını kaydeden Birsen, "Fenerbahçe ile üç gün içinde iki maç yapacağız. 14 Nisanda Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak karşılaşmadan üç puan alarak Eskişehire dönmeyi umuyoruz. Kupa maçına daha moralli çıkmak için deplasmandaki karşılaşmadan üç puanla ayrılmamız şart. Takımımız çalışmalarına devam ediyor. Servet dışında bir eksiğimiz yok" diye konuştu.
     Birsen, Ziraat Türkiye Kupasında final oynamayı hedeflediklerini dile getirerek, 17 Nisanda konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında avantajlı bir skor elde etmeye çalışacaklarını anlattı.
     Ligde 5incilik ya da 6ncılık iddialarının sürdüğüne dikkati çeken Birsen, "Bundan sonraki maçlarımızın hepsi bizim üstümüzde yer alan takımlarla. Onları yenerek bu iddiamızı sürdüreceğiz ve hedeflediğimiz yerde ligi bitireceğiz diye umuyorum" ifadesini kullandı.
     Birsen, Eskişehirspor kafilesinin, Fenerbahçe maçı için yarın öğle saatlerinde İstanbula hareket edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER