Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Akhisar Belediyespor basın sözcüsü Acar: "Bizim için önemli olan rakip değil, ligde kalacağımız puanı toplamak"


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Bizim için önemli olan rakip değil, ligde kalacağımız puanı toplamak" dedi.
     Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşı 4-1 yendikleri karşılaşmada çok iyi bir oyun sergilediklerini belirtti.
     Takımın lig başından bu yana iyi oynadığını ifade eden Acar, son haftalarda taşların yerine oturmasıyla iyi oyunu skora da yansıttıklarını belirtti. Acar, "Beşiktaş karşısında hak ederek 3 puanımızı aldık. Bizim için önemli olan rakip değil, ligde kalacağımız puanı toplamak. Önümüzde 4 maç var, bu maçların hepsine aynı ciddiyetle çıkacağız. Alabildiğimiz bütün puanları alıp inşallah sezon sonunda ligde kalacağız" dedi.
     Bursaspor ile bu hafta deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Acar, maçtan puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Akhisar Belediyespor Bursaspor maçının hazırlıklarına yarın Yılmaz Atabarut Tesislerinde başlayacak.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER