Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabükspor, Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamladı


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Çamlık Spor Tesislerinde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Selim Teberin dışında tüm futbolcular katıldı. Koşuyla başlayan antrenman, yarı sahadaki taktik çalışmasıyla tamamlandı.
     Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor deplasmana gittiklerini ancak futbolcularına güvendiklerini söyledi.
     Elazığdan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini vurgulayan Alak, "Ligin sonuna yaklaşıldıkça özellikle alt taraftaki takımlar arasında çetin mücadeleler meydana geliyor. Bu ligde her takım, her takımı yenecek güce sahip. Zayıf yada güçlü takım yok. Mücadelesini iyi veren takım galip gelir. Biz de yarınki maçta iyi mücadele ederek yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
     Alak, maçın hakemi Cüneyt Çakıra güvendiklerini, verdiği destek için de taraftarlarına teşekkür ettiklerini kaydetti.
     Kırmızı-beyazlı kafile, Sanica Boru Elazığspor maçı için bugün kara yolu ile Ankaraya, oradan da uçakla Elazığa hareket etti.
     Kafilede, kadro dışı bırakılan Luton George Kieshawn Shelton ve Anıl Karaer yer almadı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER