Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Ziraat Türkiye Kupasında grup müsabakaları yapacak 1461 Trabzonun oyuncuları ve teknik heyeti, kura sonucunu idman sırasında öğrendi -1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay: Fenerbahçe gibi yıllard


TRABZON (A.A) - Ziraat Türkiye Kupasında grup müsabakaları yapacak 1461 Trabzonun oyuncuları ve teknik heyeti, kura sonucunu idman sırasında öğrendi.
     Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda Galatarasayı 2-1 yenerek gruplara kalan 1461 Trabzon, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde PTT 1. Liginde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcular ve teknik heyet, Ziraat Türkiye Kupası kura sonuçlarını antrenman sırasında öğrendi.
     1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, kuralar ile ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir grupta mücadele edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:
     Gruplar güçlü takımlardan oluşuyor. Fenerbahçe gibi yıllardır camia olarak rekabet ettiğimiz, yarıştığımız bir kulüple aynı grupta olmak ayrı bir keyif. Mücadele edeceğiz, ekolümüze ve toplumumuza hizmet edeceğiz. Onları temsil etme noktasında biraz daha duyarlı olacağız.
     Artık gruptaki bütün takımların kendilerine karşı daha dikkatli oynayacağını da vurgulayan Akçay, Bursasporu ortak akıl ile oynayan bir ekip olarak görüyorum. Sivassporda kendi sahasında güçlü bir ekip. Fenerbahçenin yapısını da biliyoruz dedi.
     Öte yandan, MHP Trabzon İl Teşkilatı mensupları, 1461 Trabzonun oyuncu ve teknik heyetini antrenman öncesi, kupa müsabakasında Galatasaraya karşı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti, bundan sonraki maçlarda başarı dileyerek, baklava ikram etti.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER