Futsal

Futsal -Büyükler ve 17 Yaş Altı liglerinde il birincileri belli olmaya başladı


İSTANBUL (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) tarafından büyükler ve 17 yaş altı olmak üzere iki kategoride düzenlenen Futsal Liginde il birincileri belli olmaya başladı
     TFFden yapılan açıklamada, Büyükler Liginde 26, 17 Yaş Altı Liginde ise 22 ilde birincilerin belli olduğu bildirildi.
     Büyükler Futsal Liginde illerinde birinci olarak süper bölge eleme maçlarına yükselen takımlar şöyle:
     Bursadan Elmasbahçespor, Sakaryadan Taraklıspor, Kütahyadan Özel İdare Köy Hizmetlerispor, Ankaradan Ankaraspor, Konyadan Anadolu Selçukluspor, Yozgattan İl Özel İdarespor, Samsundan Yolspor, Trabzondan Hekimoğlu Doğanspor, Elazığdan Fırat Üniversitesi, Ağrıdan Sanayispor, Giresundan Eynesil Belediyespor, Muştan Muşspor 1917, Adanadan Seyhan Belediyespor, Kocaeliden Bekirpaşa Başaranspor ve Erzurumdan Aziziye Belediyespor.
     17 Yaş Altı Futsal Liginde ise şu takımlar süper bölge eleme maçlarında mücadele etmeye hak kazandı:
     Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor, Torku Konyaspor, Ankaraspor, Karabük Ovacık Gençlikspor, Ordu Altaş Soyaspor, Giresunspor, Çaykur Rizespor, Adana Seyhan Belediyespor, Lider Muşspor, Malatya Adafı Kartalspor, Kocaeli Körfez Futbol Kulübü ve Sanica Boru Elazığspor.
     Futsal Liginde il birincilerinin tamamının 31 Marta kadar belli olacağı ve 9 Nisanda da süper bölge eleme maçlarının başlayacağı belirtildi.
     17 Yaş Altı Liginde süper bölge eleme maçlarının Bursa, Samsun, Elazığ ve Adanada, Büyükler Liginde ise Kocaeli, Eskişehir, Erzurum ve Malatyada oynanacağı ifade edildi. Türkiye finallerinin ise, 24-25 Nisan tarihlerinde, iki kategoride de dörder takımın katılımıyla Konyada yapılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Erkan Tiryaki / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Ersin Şiyhan

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER