Galatasarayın Antalya kampı

Galatasarayın Antalya kampı -Ailevi nedenlerden dolayı kamptan ayrılan Yekta Kurtuluş, sabah yapılan antrenmanda yer aldı


ANTALYA (A.A) - Ailevi nedenlerden dolayı Galatasarayın kampından ayrılan Yekta Kurtuluş, tekrar kampa katılarak sabah yapılan antrenmanda yer aldı.
     Devre arası hazırlıklarını Antalyanın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde sürdüren Galatasaray, basına kapalı gerçekleşen sabah antrenmanında Calista Otelinin futbol sahalarında çalıştı.
     Üç grup halindeki top kapma çalışmasıyla başlayan sabah antrenmanında daha sonra ısınma hareketleri yapıldı. Ardından dar alanda çift kale maça geçilen antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.
     Ailevi nedenlerden dolayı bir süre önce kamptan ayrıldıktan sonra dün akşam yeniden kampa katılan Yekta Kurtuluş ise antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı devam eden Semih Kaya da antrenman sahasında çalıştı.
     Galatasaray, devre arası kamp çalışmaları kapsamında yarın Bundesliga 2. Lig takımlarında Aalen ile hazırlık maçında karşılaşacak. Mardan Antalyaspor Stadındaki mücadele saat 14.30da başlayacak.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Galatasarayın Antalya kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER