GAMEK 1. Yaş Pasta Yarışması düzenledi

GAMEK 1. Yaş Pasta Yarışması düzenledi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), 1. GAMEK Yaş Pasta Yarışması düzenledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Samanyolu Televizyonun izlenen programlarından biri olan Yeşil Elmanın sunucusu aşçı Oktay Ustanın jüri başkanlığı ve sunuculuğunu yapacağı 1. GAMEK Yaş Pasta Yarışması cumartesi günü başlayacak.
     Gaziantepte yaşayan 16 yaş üzeri herkesin ücretsiz olarak başvurabileceği yarışmada ilk 4e giren yarışmacılara çeşitli ödüller verilecek.
     Yaş pasta dalında düzenlenecek yarışmaya katılan adayların yaptıkları pastalar, sunum, görsellik, lezzet ve hijyene göre Oktay Usta ve Gaziantepin pasta konusunda ünlü işletmecileri ile pasta ustalarının yer aldığı jüri tarafından değerlendirilecek.
     Yapacakları pasta tarifleriyle belirlenen merkezlere kayıt yaptıran yarışmacı adaylarından ön değerlendirme sonucu belirlenen 50 aday, 15 Aralık tarihinde düzenlenecek final yarışmasına katılmaya hak kazanacak.
     Yarışmacılar 15 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 10.00da M1 Alışveriş Merkezinde düzenlenecek finalde jüri karşısında hünerlerini sergileyecekler.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber GAMEK 1. Yaş Pasta Yarışması düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER