Gamze Bulut, Başkan Özhasekiyi ziyaret etti

Gamze Bulut, Başkan Özhasekiyi ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında Kadınlar 1500 metre finalinde gümüş madalya kazanaN Gamze Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekiyi ziyaret etti.
     Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Buluta antrenörü Süleyman Altınoluk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen eşlik etti.
     Bulutun dünyanın en önemli spor organizasyonu olan Olimpiyat Oyunlarından gümüş madalya ile dönmesinin büyük bir başarı olduğuna vurgu yapan Başkan Özhaseki, tüm Türkiyenin sporcularla gurur duyduğunu belirtti.
     Türkiyenin önceki yıllara oranla atletizm gibi spor dallarında önemli başarılar elde etmeye başladığını dile getiren Özhaseki, Gamze gibi başarılı sporcuların Türk halkına atletizmi sevdirdiğini kaydetti.
     Bulut ise, başarısında Erciyes Dağının faydasının büyük olduğunu ifade ederek "Olimpiyatlara genellikle hep Kayseride hazırlandık. Hazırlık aşamamızda Erciyesin faydasını çok gördük. Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Spor Kompleksinde yaptırdığı tartan pistte antrenmanlarımızı yaptık. Çok sıkı ve disiplinli çalıştık" dedi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Özen ise Olimpiyat Yarışlarında kadınlar 1500 metre finalinde altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin de dahil olmak üzere 8 milli sporcunun olimpiyatlara Kayseride hazırlandıklarını söyledi.
     Ziyarettin sonunda Özhaseki, Buluta gösterdiği başarıdan dolayı bir cumhuriyet altını ve eşofman takımı armağan etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Gamze Bulut, Başkan Özhasekiyi ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER