Gasp girişimi güvenlik kamerasına yansıdı

Gasp girişimi güvenlik kamerasına yansıdı -Alanyada gasp amacıyla markete giren bir kişinin market sahibini kolundan bıçaklama anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi (Görüntülü)


ANTALYA (A.A) - Alanyada gasp amacıyla markete giren bir kişinin market sahibini kolundan bıçaklama anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.
     Alanya-Mersin Karayolu Zamanaoğlu Bulvarındaki bir markete giren kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, market sahibi Murat Güleçten kasadaki parayı vermesini istedi.
     Bir kişinin de dışarda gözcülük yaptığı soygun girişiminde market sahibi para vermeyeceğini söyledi. Bunun üzerine çıkan kavga sırasında saldırgan Güleçi kolundan bıçakla yaraladı. Olayın ardından saldırgan ile gözcülük yapan kişi, para almadan marketten kaçtı.
     Güleç, hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.
     Olay anını gazetecilere anlatan Güleç, gece marketi kapatmaya hazırlandığı sırada yüzü kırmızı bez parçasıyla örtülü, kapüşonlu mont giyen bir gencin elinde bıçakla girerek para istediğini belirterek, Para vermeyi reddetmem üzerine bir anda bana saldırdı. Karşı koydum. Daha sonra saldırgan koluma saplandığı bıçağı bırakarak kaçtı dedi.
     Bu arada yaşanan olay, marketin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Gasp girişimi güvenlik kamerasına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER