Şehitliğe vatandaşlardan gül fidesi desteği

Şehitliğe vatandaşlardan gül fidesi desteği -Hendekte belediye hoparlöründen yapılan anonsla harekete geçen vatandaşlar, şehitlikte kullanılmak üzere belediyeye gül fidesi bağışladı


SAKARYA (A.A) - Sakaryanın Hendek ilçesinde, belediye hoparlöründen yapılan anonsla harekete geçen vatandaşlar, şehitlikte kullanılmak üzere belediyeye gül fidesi bağışladı.
     Hendek Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan ve İçişleri Bakanı İdris Naim şahinin katıldığı törenle açılan Hendek Şehitliğinde yapılması planlanan gül bahçesine vatandaşlar da katkı sağlıyor.
     Başta Diyarbakırda şehit edilen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan olmak üzere şehit düşen ilçe insanlarının resimlerinin yer aldığı anıtta yapılacak olan gül bahçesi için vatandaşlar da gül fidesi yardımı yapıyor. Belediye hoparlöründen yapılan anonsun adından harekete geçen vatandaşlar, şehitlikte kullanılmak üzere belediyeye gül fidesi bağışlıyor.
     Hendek Belediye başkanı Ali İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gül bahçesi için belediye hoparlöründen yaptığı ilanla vatandaşlardan destek istediklerini ve vatandaşların da taleplerine duyarlılık gösterdiğini anlattı.
     İnci, vatandaşlardan gelen gül bağışlarını yapacakları bahçede değerlendireceklerini belirterek, şunları söyledi:
     Toplanan gül fideleri, Akova Mahallesinde bulunan garajda kurulan çadırda ayıklanıyor ve çelik haline getiriliyor. Gül bahçesi yapmayı planlamamız halkımızı sevindirmiş ve onlardan istediğimiz gül fidesi desteği artarak devam ediyor. Bu ilçemiz adına mutluluk veren bir gelişme. İnşallah oluşturacağımız gül bahçesinde her vatandaşımızın bir gülü bulunacak.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Şehitliğe vatandaşlardan gül fidesi desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER