GATAB Meclisi toplandı

GATAB Meclisi toplandı -Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısında Kumluca Belediyesinin üyelik başvurusu kabul edildi


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) yıllık olağan genel kurul toplantısı, Başkan Yusuf Üras başkanlığında gerçekleştirildi.
     Kemer Mal Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya GATAB meclis üyeleri katıldı. Toplantıda 5620 sayılı Kanun hükümleri uyarınca geçici işçi vize teklifinin bir sonraki toplantıya ertelenmesi kararlaştırıldı.
     Toplantıda Kumluca Belediyesi tarafından GATABa yapılan üyelik başvurusu değerlendirildi. Maddenin görüşülmesi sırasında bazı meclis üyeleri Kumlucanın, GATABa üye olmasına karşı çıkarlarken, bazı meclis üyeleri de birliğin daha güçlü ve etkin olarak bulunduğu bölgeye hizmet edebilmesi için Kumlucanın üyeliğinin kabul edilmesini istediler.
     Belde ve köylere GATABa ait danışma bürolarının kurulmasının da ele alındığı toplantıda tüm maddeler, oy çokluğuyla kabul edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber GATAB Meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER