Gazi Caddesi otoparkına yeni düzenleme

Gazi Caddesi otoparkına yeni düzenleme -Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Candan: -Valilik önünden saat kulesine kadar olan güzergahtaki otoparklar, ambulans ve itfaiye araçları için risk oluşturuyordu, yarından itibaren bu oto


ÇORUM (A.A) - Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Valilik önünden saat kulesine kadar olan güzergahtaki otoparklar, ambulans ve itfaiye araçları için risk oluşturuyordu, yarından itibaren bu otoparklar kaldırılacak dedi.
     Candan, Gazi Caddesinde yapılması planlanan yeni düzenlemeyle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Caddesinin belediye hizasında bulunan güzergahının otopark dışında iki şeride çıkarıldığını hatırlattı.
     Yeni düzenlemeyle trafik akışının düzene girdiğini belirten Candan, yarın itibariyle Çorum Valiliğinden saat kulesine doğru olan cadde boyu otoparkların da yasaklanacağını söyledi.
     Otopark yasağının duyurulması amacıyla 150ye yakın uyarı işareti yerleştirileceğini anlatan Candan, Valilik önünden saat kulesine kadar olan güzergahtaki otoparklar, ambulans ve itfaiye araçları için risk oluşturuyordu, yarından itibaren bu otoparklar kaldırılacak. Sürücüler için gerekli uyarıları yapacağız. Gerek belediye trafik zabıtası, gerek trafik polislerimiz park yapılmaması konusunda denetimlerini yapacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Gazi Caddesi otoparkına yeni düzenleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER