Gaziantepte doktorun saldırı sonucu öldürülmesi

Gaziantepte doktorun saldırı sonucu öldürülmesi -Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Taş: --Çalışanlarımızın bu ve benzeri olaylarla karşılaşmaması için elimizden gelen her türlü tedbiri alacağız"


ANTALYA (A.A) - Gaziantepte geçen yıl bir hasta yakını tarafından öldürülen Dr. Ersin Arslan, ölümünün birinci yılında Antalyada da törenle anıldı.
     Dr. Ersin Arslanı anmak üzere Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen törende konuşan Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Arslanın hayatını kaybetmiş olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
     Toplum içinde şiddeti alışkanlık haline getirmiş hastalıklı kişiliklerin her yerde ortaya çıkabildiğini söyleyen Taş, sağlığın bütün paydaşlarının ve medyanın, sağlık çalışanları ile vatandaşlar arasında sevgi saygı ikliminin korunmasında hassasiyet göstermesi gerektiğini vurguladı.
     Sağlık çalışanlarının hedef haline getirilmemesini isteyen Taş, sağlık çalışanlarının güvenliğinin kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade etti.
     Taş, -Çalışanlarımızın bu ve benzeri olaylarla karşılaşmaması için elimizden gelen her türlü tedbiri alacağız" dedi.
    
     Muhabir: Onur Usta
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Gaziantepte doktorun saldırı sonucu öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER