Gaziantepte fabrikadaki patlama

Gaziantepte fabrikadaki patlama -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: -Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 4. Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada meydana gelen patlamaya ilişkin, bu tür olayların bir daha yaşanmaması temenni etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, patlamamın olduğu fabrikada incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
     Olayla ilgili çalışmalarının devam ettiğini aktaran Fadıloğlu, Patlamada hayatını kaybeden işçilere Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifa diliyorum ifadelerini kullandı.
     Fadıloğlu, elim bir kaza neticesinde 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve 6 kişinin de yaralandığını vurguladı. Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın. Gaziantep üretim şehri. Üretim yapılıyor ancak ne şartlarda yapıldığını görüyoruz. Hepimiz risk taşıyoruz. Bu tür olaylara karşı önlemlerimiz en üst düzeyde tutuluyor.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepte fabrikadaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER