Gaziantepte uyuşturucu operasyonları

Gaziantepte uyuşturucu operasyonları -3 operasyonda toplam 178 kilo 245 gram esrar ele geçirildi -Gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte düzenlenen 3 ayrı operasyonda, toplam 178 kilo 245 gram esrar ele geçirildi.
     Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince uyuşturucu madde ticareti ve nakli yapan kişi ve organizasyonlara yönelik kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 178 kilo 245 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Ş.Y, M.A, R.Ö, B.B, G.G. ile H.B. gözaltına alındı.
     6 şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
    
     -Sayısal loto çıksaydı
    
     Bu arada dün Erzurumda, Gaziantep ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen operasyonda, kullandığı otomobilde 60 kilo eroin bulunarak gözaltına alınan N.D. de Gaziantepe getirildi.
     Hakkarinin Yüksekova ilçesinde köy korucusu olduğu ve emniyetteki ifadesinde, 21 trilyon kazanabileceğim sayısal loto oynadım. Kuponuma çıksaydı bu işi yapmayacaktım. Büyük ikramiye çıksaydı İstanbulda çocuklarımla birlikte rahat bir hayat sürecektik. Evli ve 3 çocuk sahibiyim. Köy koruculuğu ile geçinemiyoruz dediği öne sürülen N.D. de işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
     Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın da yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye genelinde uyuşturucuyla mücadelede ilk sıralarda yer alan Narkotik Büro Amirliğine teşekkür etti.
     Uyuşturucuyla mücadelenin Gaziantep halkından alınan destekle artarak devam edeceğini ifade eden Aydın, gençliği zehirleyen zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepte uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER