Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Yavuz: Bu saldırıyı gerçekleştiren hainleri nefretle kınıyor ve lanetliyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, Gaziantepteki patlamayla nefretle kınadıklarını bildirdi.
     Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepte bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.
     Ramazan Bayramında gerçekleşen olaydan üzüntü duyduğunu belirten Yavuz, şunları kaydetti:
     Bölücü terör örgütü mübarek Ramazan Bayramında kanlı yüzünü bir daha göstermiş masum, savunmasız insanlarımızı kalleşçe kadın, çocuk, yaşlı demeden katletmiştir. Bu saldırıyı gerçekleştiren hainleri nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Halkımız bu hainlerin ekmeğine yağ sürmemelidir. Bu haklı tepkimizi sağduyu içerisinde göstereceğiz.
     Yavuz, ayrıca Hükümetin de bir an önce Terörle Mücadele Yasasını genişleterek, çıkarması ve terör örgütüne taviz verilmemesi gerektiğini savundu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER