Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -AGİAD Başkanı Akbaş: Bu olayda terörün ne kadar lanetli bir iş olduğu bir kez daha ortaya konulmuştur


AĞRI (A.A) - Ağrı Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Mehmet Akbaş, Bu olayda terörün ne kadar lanetli bir iş olduğu bir kez daha ortaya konulmuştur dedi.
     Akbaş, yaptığı açıklamada, Gaziantepte 9 kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan olayla ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
     Bayramın ikinci günü meydana gelen olayda hiçbir şeyden habersiz olan masum insanların terör saldırısından hayatlarını kaybetmelerinin hiçbir izahının olmadığını belirten Akbaş, şunları kaydetti:
     Bu olayda terörün ne kadar lanetli bir iş olduğu bir kez daha ortaya konulmuştur. Bazıları sözde haklarını savunurken, başkalarının hakkına geçiyorlar. Bu nasıl bir davadır ki savunuyorlar- Başkalarını öldürerek kendi hakkınızı savunamazsınız. Meşru bir davaya meşru yollarla gidilir, öldürerek değil. Şırnak Uluderede meydana gelen trafik kazasından dolayı şehit olan askerlerin yardımına koşan halkın gayretini izlerken bizi biz yapan değerleri gördüm. Bu da herkese bir ders olmuştur. Halk, kendine yakışanı yapmıştır. Birlik beraberliğimizi bozacak her türlü fitneden uzak durmamız gerekir. Tüm Türkiyenin başı sağ olsun.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER