Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Nizipte 34 bin 950 öğrenci karne aldı


GAZİANTEP (A.A) - Nizip ilçesinde 34 bin 950 öğrenci karnelerini alarak yıl sonu tatiline girdi.
     İlçe Milli Eğitim Cengiz Gündeş, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 3 bin 250 okul öncesi, 24 bin 100 ilköğretim ve 7 bin 600 orta öğretim öğrencisinin karne aldığını bildirdi.
     Tatilde öğrencilere hem dinlenerek hem de bol bol kitap okuyarak zaman geçirmelerini tavsiye eden Gündeş, şunları kaydetti:
     Tatile giren öğrencilerimiz, geçen bir yılı değerlendirmelerini ve gelecekle ilgili plan yapmalarını istiyorum. Tabi burada velilere büyük görevler düşüyor. Velilerimiz istedikleri gibi başarılı olamayan öğrencilerimize kızmak, küsmek yerine çözüm için çocukları ile birlikte durum değerlendirmesi yapmaları ve gelecek yıla motive olmak için iyi hazırlamalarını diyorum.
    
     -Nizip Kaymakamı Karadeniz karne dağıttı
    
     Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Hatice Kamil Pekmez İlköğretim Okulunda karne dağıttı.
     2011-2012 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen törene katılan Karadeniz, Hatice Kamil Pekmez İlköğretim Okulunda öğrencilerin son derslerine eşlik etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Şube Müdürleri Metin Kılıçparlar, Abdullah Dağlı ve Mehmet Ertekinoğlu ile karnelerini dağıtan Karadeniz, onlarla sohbet etti.
     Karnelerini alan öğrencileri kutlayan Karadeniz, öğrencilerin yaz tatillerini iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ederek, tatilin yanı sıra bol bol kitap okumalarınını tavsiye etti.
    
     -İslahiyede karne heyecanı
    
     İslahiye ilçesinde 15 bin 949 öğrenci karnesini alarak tatile girdi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir, Dervişpaşa İlköğretim Okulunda düzenlenen törende, karnesini alan öğrencilere hayatlarının her basamağında başarılı olmaları dileğinde bulundu.
     Okul Müdürü Murtaza Çanak da mezun olan öğrencilere SBSde başarılar, karnesini alan öğrencilere de iyi tatiller diledi.
     Törende, ayrıca Özel Gülpembe İlköğretim Okulunda yapılan değişik yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.
     Bu arada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin okul kapandıktan sonra 3 haftalık hizmet içi eğitime alınacakları bildirildi.
     (ZEŞ-
    
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu/Zekeriya Şimşek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER