Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Hititya: Madalyonun Sırrı Filminin Çocuk Kahramanları SANKO Parkta


GAZİANTEP (A.A) - Türkiyenin ilk fantastik filmi Hititya: Madalyonun Sırrı filminin çocuk oyuncuları Emir Berke Zincidi, Egemen Zincidi ve Nehir Çağla Yaşar, 24 Şubat Pazar günü SANKO Parkta sevenleriyle buluşacak.
     Yapılan açıklamaya göre, SANKO Park ana atriumda saat 15:00da gerçekleştirilecek imza gününde, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Küçük Osman karakterini canlandıran Emir Berk Zincidi, filmin diğer çocuk oyuncuları Egemen Zincidi ve Nehir Çağla Yaşar imza dağıtacak.
     1 Martta vizyona girecek filmde Gürkan Uygun, Ebru Cündübeyoğlu, Serra Yılmaz, Avni Yalçın, Deniz Özerman, Uğurkan Erez ve Alman Bruno Eyron gibi oyuncular da rol alıyor.
    
     -Nizip Muhtarlar Derneği olağan genel kurulu yapıldı
    
     Türkiye Muhtarlar Derneği Nizip Şubesinin 4üncü olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
     Nizip Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda mevcut başkan Dede Kılıç, yeniden aday olduğu seçimi kazanıp güven tazeledi.
     Divan Başkanlığını Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titizin yaptığı kongreye, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Sekili Belediye Başkanı Saffet Kanpolat, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda mahalle ve köy muhtarları katıldı.
     Başkanlık görevine yeniden seçilen Dede Kılıç, 4üncü genel kurulun Nizipe ve tüm muhtarlıklara hayırlı olmasını temenni ederek, kendisine destek veren ve kongreye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
     Seçimin ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz tarafından Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğana günün anısına Türk Bayrağı hediye edildi.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu - Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER