Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Sanko Parkta ramazan etkinlikleri


GAZİANTEP (A.A) - Sanko Parkta ramazan ayı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendiği bildirildi.
     Sankodan yapılan açıklamada, alışveriş merkezinde her gün saat 20.15te birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlenerek, lezzetli ikramlar sunulacağı belirtildi.
     Ramazan ayı boyunca, Sanko Parkta semazen gösterisi, sihirbaz Yupi, Hacivat-Karagöz gösterisi, kara kalem, hat sanatı etkinliği yapılacağı, macun ve Türk lokumu ikram edileceği, 28 Temmuz Cumartesi günü şair Kahraman Tazeoğlunun şiir dinletisi sunacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     4 Ağustos Cumartesi günü Kum sanatçısı Veysel Çelikdemirin görsel şöleni sunulacak. 5 Ağustos Pazar günü Dünya Balon Şampiyonu Dündar Mercan, şekilli balonlarla çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekecek gösteri yapacak. Ramazan etkinlikleri kapsamında 12-13 Ağustos tarihlerinde cam üfleme sanatçısı Ömer Meral canlı performansıyla ziyaretçilere maharetlerini sergileyecek. Bu arada, Sanko Park Alışveriş Merkezi Ramazan ayının son haftası olan 11-17 Ağustos tarihleri arasında, ziyaretçilere daha geniş zamanda hizmet sunmak amacıyla 10:00-23:00 saatleri arasında açık kalacak.
    
     -İl Milli Eğitim Müdürü Serin, başarılı öğrenciyi tebrik etti
    
     İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serini, LYSde Türkiye 13üncüsü, Gaziantep birincisi olan Özel Seçkin Fen Lisesi öğrencisi Merve Canı tebrik etti.
     Okuldan yapılan açıklamaya göre, Can ve okulun idarecileri Serini makamında ziyaret etti.
     Serin ziyarette, Canı başarısından dolayı tebrik etti ve bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diledi.
     Gaziantepin böyle başarılı öğrencilere ihtiyacı olduğunu ifade eden Serin, Gaziantepin LYSdeki başarısını arttırmak için göreve geldiği günden bu yana önemli çalışmalar yaptığını, ancak bazı sorunların devam ettiğini belirtti.
     Bu arada Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunun LYSde Gaziantep birincisine vaat ettiği arabanın Merve Cana verileceği bildirildi.
    
     -TDP, kursiyerleri evlerinde ziyareti etti
    
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDK) Şube Müdürlüğü ekipleri, Yerelden Genele Dezavantajlı Gruplar İçin Meslek Edindirme Kursu (Konfeksiyon Kursu) projesi kapsamında, kursiyerleri ziyaret etti.
     Emniyetten yapılan açıklamaya göre, Rehberlik Araştırma Merkezi ve MEKSA görevlilerinin de eşlik ettiği ziyarette, kursiyerler ve ailelerinin kursun faydalarını görüldüğü tespit edildi.
     Kursiyerlerin özellikle kötü arkadaş çevresinde uzaklaşarak güvenli geleceğe yöneldiğinin görüldüğü belirtilen açıklamada, ailelerin yapılan çalışmanın çok faydalı olduğunu, çocuklarının kötü arkadaş çevresinden uzaklaştığını ve gençlere iş imkanı sağlandığını ifade ettikleri bildirildi.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER