Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediyespor voleybol takımı, Kahramanmaraştan 1 puanla döndü


GAZİANTEP (A.A) - Erkek Voleybol 2. Liginde mücadele eden Şahinbey Belediyespor, deplasmanda oynadığı Kahramanmaraş Belediyespor maçından 1 puanla döndü.
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, yaptığı yazılı açıklamada, deplasmandan 1 puanla ayrıldıklarını belirtti. Demirbaş, Hedefimiz birincilik. Uzun maratonda puan kayıpları mutlaka olacaktır. Zorlu deplasmanlardan puan çıkarmak güzeldir. Teknik heyeti ve sporcularımızı tebrik ediyoruz ifadelerini kullandı.
    
     -Tıbbi Cihaz ve Ekipmanları Fuarı
    
     Özel Sani Konukoğlu Hastanesi yöneticileri, Almanyada düzenlenen Medica Tıbbi Cihaz ve Ekipmanları Fuarını ziyaret etti.
     Sani Konukoğlu Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Düsseldorf kentinde düzenlenen fuarı ziyaret eden Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Tural ve Genel Müdür Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, tıbbi cihaz ve ekipmanları alanındaki son gelişmeleri izleme ve değerlendirme fırsatı buldu.
     Fuar ziyaretine, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Mesul Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Nacak, Kardiyovasküler Cerrahisi Bölüm Başkanı Dr. Cemil Cahit Öğütmen ve Satın Alma Müdürü Akın Kalender de katıldı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER