Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu toplu konut alanını inceledi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent Mahallesinde yapımı devam eden toplu konut alanında incelemelerde bulundu.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 660 adet konutun yapılacağı alandaki çalışmalarını yerinde inceleyen Fadıloğlu, Seyrantepe, Onat Kutlar ve Şirinevler bölgesinde de toplu konut çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.
     Vatandaşların daha nitelikli alanlarda yaşamasına katkı sağlamak adına bu projeleri devam ettirdiklerini ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     İnşallah bu sene burası bitmiş olacak. Önümüzdeki sene de Seyrantepe bölgesindeki konutları tamamlamak istiyoruz. Diğer taraftan Onat Kutlar Mahallesinde toplu konut çalışması başlatıyoruz. Bu bölgede ve Şirinevler Mahallesinde de çalışmalara başlamak için ihale aşamasındayız. Bizim her zaman söylediğimiz bir söz vardı. Projelendirme sürelerimiz biraz uzun olabilir ama imalat süremiz kısa olacaktır diye. Allaha şükür bugüne kadar yapılan projeler ile gözüküyor zaten. Burada da aynı şekilde devam edeceğiz. Konutlarda oturacak olan vatandaşlarımızın daha sağlıklı yaşamaları için elimizden geleni yapacağız. Bu konutlarımızı alarak ev sahibi olacak vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
    
     -Şahinbey Belediyesi voleybol takımından galibiyet
    
     Türkiye Erkekler 2. Voleybol Liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü voleybol takımı, deplasmanda Antakya Belediyesporu 1-3 mağlup etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey temsilcisi birinci seti 24-26, ikinci seti ise 21-25 aldı. Üçüncü seti rakibine veren Şahinbey Belediye takımı son seti 25-19 alarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
     Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, Hatay deplasmanından 3 puanla dönen takımını tebrik etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER