Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Başkan Tahmazoğlu, taksici esnafını ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kavaklık Mahallesinde taksici esnafını ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, taksicilerin sorunlarını dinleyen Tahmazoğlu, halkla iç içe insan merkezli bir hizmet anlayışı içerisinde olduklarını ifade etti.
     Sık sık vatandaşları ziyaret ettiklerini anımsatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Sorunları yerinde dinleyip çözüm bulmak için çalışıyoruz. Ziyarete gittiğimiz bölgedeki çalışma alanlarımızı kontrol ederken, diğer yandan vatandaşlarımızla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor.
    
     -Özel Sankolu minikler öğrenciler okulda 100. günlerini kutladı
    
     Özel Sanko Okulları anaokulu öğrencileri, okuldaki 100. günlerini düzenlenen etkinlikle kutladı.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, Özel Sanko anaokulu, tatil ve hafta sonları hariç okula geldikleri her gün için oluşturdukları 100. Gün ağacına bir yaprak astı.
     Yüz kelimesinin çağrıştırdığı konularda beyin fırtınası yapan öğrenciler, yüz kelimesinin farklı anlamları üzerinde çalıştılar. 100 adımda nereye kadar gideriz- gibi sorularla tahmin oyunu oynayarak farklı nesneleri 100e kadar ritmik saydılar.
     Sabırla bekledikleri 100. günü düzenlenen partideki eğlenceli danslar ve oyunlar eşliğinde pasta keserek kutlayan öğrenciler, sayıların önemini kavradılar.
     Özel Sanko İlkokulu Müdür Yardımcısı Hatice Adıyaman, bu etkinlikle öğrencilere matematiği sevdirdiklerini ifade ederek, Öğrencilerimizin 100e kadar ritmik, 5er ve 10ar sayma becerilerini geliştirmenin yanı sıra zamanı daha iyi kavramaları için kalıcı bir öğrenme yöntemi olan bu etkinlik, matematiği sevdirmektedir dedi.
    
     -Zirve Üniversitesine ziyaret
    
     Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısayı ziyaret etti.
     Zirve Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Zirve Üniversitesini gezme ve yakından tanıma fırsatı bulan Göktepe, gördüklerinden etkilendiğini belirterek, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısayı tebrik etti.
     Prof. Dr. Adnan Kısa da Uluslararası Antalya Üniversitesi ile işbirliği içerisinde bir çok projeye imza atabileceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Üniversite olarak kurulduğumuz günden bu yana 3 temel madde üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bunlar, yabancı dil, teknoloji ve eğitim kalitesi. Bu 3 temel maddeyi kurulduğumuz günden bu yana öğrencilerimizle uyguluyoruz. Bunları yerine getirebilmek için gerek akademik kadromuz gerekse de okulumuzda bulunan laboratuvarlarımıza öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için gerekli önemi gösteriyoruz.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER