Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yılmaz: -Dünya Off-Shore Yarışlarının Gaziantep Zeugma etabında 14 milyon kişiye ulaşıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Dünya Off-Shore Yarışlarının Gaziantep Zeugma etabında 14 milyon kişiye ulaşıldığını bildirdi.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep ve Zeugma antik kentinin tüm dünyaya tanıtımını ve su sporlarının daha yaygın bir hale gelmesini sağlamak amacıyla Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası yarışlarının kentte yapıldığını anımsattı.
     İl Özel İdaresi, Büyükşehir Belediyesi, Zirve Üniversitesi ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen yarışların, toplam 6,5 saat boyunca TVde gösterildiğini ve 13,5 tam gazete sayfasına eşdeğer yazılı medyada yer aldığını ifade eden Yılmaz, Dünya Off-Shore Yarışlarının Gaziantep Zeugma etabında 14 milyona ulaşıldı değerlendirmesinde bulundu.
     Yılmaz, Zeugmayı tüm dünyaya tanıtmak için milyonlarca dolar reklam harcaması yapmak yerine yarış sayesinde 11 milyon dolarlık reklam eşdeğerine sahip bir tanıtım sağlandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER