Gaziantep merkez istasyonu randevulu sisteme geçti

Gaziantep merkez istasyonu randevulu sisteme geçti


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep milletvekili ve TBMM Sanayi,Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar,Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Sözcüsü Halil Mazıcıoğlu Gaziantepdeki araç muayene istasyonları hakkında bilgi vererek Gaziantep Merkez İstasyonunun yüzde 100 randevulu sisteme geçtiğini ifade etti.
     Halil Mazıcıoğlu yaptığı açıklamada, Gaziantep ilinde merkez istasyon, Nizip, İslahiye istasyonları ve 1 adet mobil istasyon ile araç muayene hizmeti hakkında bilgi verdi.
     Yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Merkez istasyonunun 6 kanallı bir istasyon olduğu, 4 kanalı binek araçlar için, 2 kanalı ise ağır vasıta araçlar için hizmet verdiği belirtilen istasyonda 30.07.2012 tarihi itibari ile 18 araç muayene teknisyeni ile hizmet verdiği belirtildi.
     Mazıcıoğlu, 441 adet olan randevu kapasitesi de yüzde 16 artışla 520 adet araca çıkarıldığını ve 23.07.2012 tarihinden bu yana uygulanan yüzde 100 randevulu sistemde günlük ortalama 80 aracın, randevu aldığı halde muayeneye gelmediğini öğrendim. Vatandaşlarımızın bu konuda gösterecekleri hassasiyet istedikleri zamana randevu almalarını engelleyen faktörü ortadan kaldıracaktır dedi.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantep merkez istasyonu randevulu sisteme geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER