Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden

Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden Güle teşekkür -Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Satıoğlu: -Cumhurbaşkanımız, şehit ailelerine verdiği önemi, onların yanına gelerek, onların elini sıkar


KASTAMONU (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün Kastamonu ziyareti sırasında, şehit ailelerine gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür etti.
     Satıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gülün Kastamonuya teşriflerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Cumhurbaşkanı Gülün Valilik ziyaretinde, Kastamonu halkının daima devlet ve milletin yanında olduğundan bahsettiğini hatırlatan Satıoğlu, konuşmasında Kastamonunun milli mücadelede en önde hizmetler yapan, belki düşman ayağı değmedi ama Çanakkalede 2 bin 425 şehidimiz var ifadesini kullandığına dikkati çekti.
     Satıoğlu, Biz her zaman Kastamonu halkı olarak, devletimizin ve milletimizin yanında, devletimizin vereceği her türlü görevi en güzel şekilde yerine getireceğini insanlardan müteşekkil bir topluluğuz dedi.
     Cumhurbaşkanının şehit ailelerin de içinde olduğu ailelerle yemek yediğinin altını çizen Satıoğlu, şunları söyledi:
     Cumhurbaşkanımız, şehit ailelerine verdiği önemi, onlarla yemek yiyerek, onlarının yanına gelerek, onların elini sıkarak gösterdi. Cumhurbaşkanımız konuşmasında, Nerede, hangi mahallede, beldede, kırda bir şehit ailesi varsa onu baş tacı edeceksiniz. Onlara şükranlarımızı çok açık bir şekilde göstereceksiniz, hiç bir şekilde onlar, kendilerini garip hissetmeyecekler. Bu hepimiz için vicdan borcu olduğu gibi, aynı zamanda bizlerin namus ve şeref borcumuzdur. Çünkü onlar en değerli varlıklarını yani çocuklarını bu ülkeye feda etmiş insanlardır dedi. Sevgili Cumhurbaşkanımız tüm il ziyaretlerinde ve konuşmalarında öncelikle şehit ailelerine gerekli ilgiyi, gazilerin şehitlerin olduğu beldede gösterilmesini talimat şeklinde emrediyorlar. Şükranlarımızı sunuyoruz
     Satıoğlu, Cumhurbaşkanının yemek sonrasında, şehit ailelerin her türlü sıkıntılarını, Gazi İşler Danışmanı Emekli Kurmay Demir Antakyalıya anlatabileceklerini vurgulayarak, Danışmanına, her türlü sıkıntımızı iletebileceğimizi ve çözüm bulma noktasında yardımcı olacaklarını söylediler ve talimat verdiler. Biz tekrardan sayın Cumhurbaşkanımızı, Kastamonuda ağırlıyor olmaktan, onunla aynı yerde olmaktan, Cumhurbaşkanımızın bu sözlerine muhatap olmaktan mutluyuz. Cumhurbaşkanımıza şehit ailelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER