Gemerek Kaymakamı Özbey, köylerde incelemelerde bulundu

Gemerek Kaymakamı Özbey, köylerde incelemelerde bulundu


SİVAS (A.A) - Gemerek Kaymakamlığı görevine kısa süre önce atanan Yusuf Özbey, ilçeye bağlı bazı köylerde incelemelerde bulundu.
     Kaymakam Özbey, ilçeye bağlı Eskiyurt, Keklicek, Bulhasan, Örenyurt, Cesurlar, Seydinali, Kümeören, Beştepeler, Çiçekoğlu, Küçüktuzhisar, Kocaoğlu, Tatlıpınar, Kartalkaya, Hacıyusuf, Yeniköy, Akcaşar, Burhan, Tekmen, Dendil, Eşikli ve Çat köylerini ziyaret etti.
     Muhtarlar ve vatandaşlarla görüşen Özbey, sorunları dinledi. Köylerde yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret eden Özbey, yaşlılarla sohbet edip ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.
     Köy okullarını da gezen Özbey, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Özbey, yeni eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini temenni etti.
     İlgili daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerle, köylerin ihtiyaçlarının ve sorunlarının yerinde tespit edildiği, ihtiyaç sıralaması yapıldığı belirtildi.
     Gemerekte devam eden projeler üzerine teknik ve idari incelemelerin de yapıldığı, geleceğe yönelik projeler hakkında muhtar ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.
     Özbey ve daire amirlerinin bu tür ziyaretlerin devam edeceği ifade edildi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gemerek Kaymakamı Özbey, köylerde incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER