Genç Girişimciler Kurulu, uluslararası yapı fuarında

Genç Girişimciler Kurulu, uluslararası yapı fuarında


VAN (A.A) - Van Genç Girişimciler Kurulu, İtalyanın Bologna şehrinde gerçekleştirilen SAIE Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katıldı.
     Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret Borsası ve Erciş Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan Van Genç Girişimciler Kurulu, 17-23 Ekim 2012 tarihlerinde İtalyanın Bologna kentinde gerçekleşen SAIE Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katıldı.
     Bologna Fuar Merkezinde gerçekleşen fuara, kurul üyesi 11 firma temsilcisinin katıldığını ifade eden Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu, Yaşanan deprem sonrası yeni bir kent inşa ettiğimiz bu süreçte, yapı elemanları alalında yeni teknolojilerin, üretim tekniklerinin sergilendiği fuarlara katılım bizler için olduğu kadar ilimiz içinde son derece önemli. Vanın yeniden yapılandırılması konusunda imkanlarımız dahilinde katkı sunmaya çalışıyoruz dedi.
     5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan fuara, Fransa, Almanya, İngiltere, Japonya, Kore, Ukrayna ve Çinden firmaların katıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Genç Girişimciler Kurulu, uluslararası yapı fuarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER