Genç girişimcilerden Emniyet Müdürü Doğana ziyaret

Genç girişimcilerden Emniyet Müdürü Doğana ziyaret


ÇORUM (A.A) - Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanı ve üyeleri İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğanı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, Polis teşkilatının 168inci yıl dönümünü kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Can Çabuk, İl Emniyet Müdürlüğünün bütün sorumluluklarını layıkıyla yerine getirdiğini söyledi.
     Çorumun, Türkiyenin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu dile getiren Çabuk, genç girişimciler olarak bundan sonraki süreçte Emniyet Müdürlüğü ile her konuda iş birliği içerisine girebileceklerini ifade etti.
     Emniyet Müdürü Doğan da Çorumun huzur ve asayiş açısından çok iyi bir durumda olduğunu belirterek "Çorum ilimizde terör suçu yok, organize suçlar ve narkotik suçlar oldukça az. Olanları da dikkatle takip edip, gerekli yasal müdahaleleri yapıyoruz. Bunların haricindekiler, her yerde işlenebilen suçlar" diye konuştu.
     İnsanın olduğu her yerde suç unsurunun da mevcut olduğunu ifade eden Doğan, kente genellikle dışarıdan gelen kişilerin suç işlediğini belirtti.
     Toplum Destekli Polis Büro Amirliği aracılığıyla toplumu bu konuda bilgilendirmek için çalışmalar yürüttüklerini anlatan Doğan, alınacak basit tedbirlerle caydırıcı sonuçlara ulaşılabileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Genç girişimcilerden Emniyet Müdürü Doğana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER