Gençler tam kadro gidiyor

Gençler tam kadro gidiyor -Teknik direktör Fuat Çapa: İyi oynayarak kazanmaya devam etmek istiyoruz


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği, ligde yarın deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.
     Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde, teknik direktör Fuat Çapa ile yardımcıları Edward Sturing, Mustafa Gürsel ve kaleci antrenörü Levent Zorluer yönetiminde yapılan antrenman, 1 saat sürdü. İdmana koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra 2 gruba ayrıldı ve bir grup gol organizasyonu çalışırken, diğer grup top kapmaca oyununun ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Başkent temsilcisinde bütün futbolcular maç öncesi yapılan son çalışmaya katıldı.
     Hazırlıklarını tamamlayan Başkent temsilcisi, bugün öğleden sonra havayoluyla İstanbula hareket edecek.
    
     -Çapa iyi oynayarak kazanmak istiyor-
    
     Kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Fuat Çapa, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor galibiyetinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, İyi oynayarak kazanmaya devam etmek istiyoruz dedi.
     Kadrosuna ve futbolcuların kalitesine güvenini daha önce de ifade ettiğini hatırlatan Çapa, fazla oyuncu hareketliliği yaşayan takımların sezon başlarında inişli çıkışlı oyunlar sergileyebildiklerini kaydetti.
     Takım olarak her geçen hafta daha uyumlu olmayı ve üstüne koymayı başardıklarını, bu özelliklerini ligin sonuna kadar da korumayı hedeflediklerini belirten Çapa, şunları söyledi:
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile geçen sezon da ligde ve Türkiye Kupasında çok kritik maçlar oynamıştık. Bu karşılaşmayı da o maçlar gibi değerlendiriyoruz. Ligde 1 yenilgimiz var. İlk hafta Medical Park Antalyaspor maçının ardından seyircimiz önünde oynadığımız son maçta da Kayserispor karşısında sahadan 4-0 gibi net bir galibiyetle ayrıldık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında da iyi oynayarak kazanmaya devam etmek istiyoruz. Hedefimiz Ankaraya 3 puanla dönerek, evimizde oynayacağımız Galatasaray maçına kayıpsız ve moralli çıkmak.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gençler tam kadro gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER