Gençler ve çocuklardan köy okuluna anlamlı

Gençler ve çocuklardan köy okuluna anlamlı destek -Erzincan Gençlik Merkezi üyeleri, esnaf ve iş adamlarının destekleriyle temin ettikleri malzemelerle bir köy okulunun duvarlarını boyadı


ERZİNCAN (A.A) - Erzincan Gençlik Merkezi üyesi 20 kişilik grup, esnaf ve iş adamlarının destekleriyle temin ettikleri malzemelerle bir köy okulunun duvarlarını boyadı.
     Erzincana 2 kilometre uzaklıktaki Işıkpınar köyünde eğitim veren Hüseyin Hüsnü Işık ilköğretim Okulunun tadilatını yapmak üzere harekete geçen Gençlik Merkezi üyesi çocuklar ve gençler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlunun desteğiyle Erzincanlı esnaf ve iş adamlarından temin ettikleri malzemelerle köye gitti.
     Okulun duvarlarını boyayan grup, sınıfları ve okul bahçesini temizledi. Okulda eğitim gören çocuklar için güzel bir ortam sağlamak için çaba gösteren grup üyeleri, kırtasiye malzemesi desteğinde bulundukları okulun ana sınıfındaki çocukları da unutmadı. Çocukların kullanımı için okula oyuncaklar da verildi.
     Okul müdürü Emine Suludere, öğrencilerin yenilenen okulu çok beğendiğini belirterek, Çocukları mutlu etmek çok güzeldi. Okulun boyasını yaptıktan sonra okul duvarlarına çizdiğimiz çiçek ve hayvan resimleri çocukların çok hoşuna gitti. Okulumuzun yeni halini köy halkı da çok beğendi. Yöre halkı okulu geziyor. Yoldan geçen araçlar bile durup okulun yeni halini çok beğendiklerini söylüyorlar. Okulumuzun yenilenmesinde emeği geçen genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
     (MÜC-AHM)
<< Önceki Haber Gençler ve çocuklardan köy okuluna anlamlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER