Gençlerbirliğinde ara transfer dosyası

Gençlerbirliğinde ara transfer dosyası -Devre arasında 7 oyuncusuyla yollarını ayıran başkent ekibi, kadrosunu 4 futbolcuyla güçlendirdi -Yeni transfer Vleminckx, ilk haftada attığı 4 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı


ANKARA (A.A) - Devre arası transfer dönemini hareketli geçiren kulüplerin başında Gençlerbirliği yer aldı.
     Başkent temsilcisi, devre arasında 7 oyuncusuyla yollarını ayırırken, kadrosunu 4 futbolcuyla güçlendirdi.
     Spor Toto Süper Ligde ilk yarı, hücum noktasında sıkıntı yaşan Gençlerbirliği, Belçikanın Club Brugge takımından golcü oyuncu Bjorn Vleminckxi sezon sonuna kadar kiraladı. Gladyatör lakaplı Vleminckx de beklentileri boşa çıkarmayarak ilk maçında Medical Park Antalyaspor ağlarını 4 kez havalandırdı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
     Başkent temsilcisi, altyapısından yetişen Doğa Kaya ve Fenerbahçe forması giymiş Kerim Zengine 2,5 yıllık sözlemeye imza attırdı. Gençlerbirliği, orta sahasını ise Partizanın Sırp oyuncusu Nemanja Tomic ile zenginleştirdi. Tomic, bu sezon Duko Tosic, Dejan Lekic ve Radosav Petrovic ile birlikte başkent temsilcisinde forma giyen 4üncü Sırp futbolcu oldu.
    
     -Gidenler-
    
     Kırmızı-siyahlılar, 4 yeni futbolcunun takıma dahil olmasıyla kadroda yaşanan şişkinlik nedeniyle 7 oyuncusuyla bağlarını koparma kararı aldı.
     Gençlerbirliği, öncelikle Tenten lakaplı Mustafa Kayabaşıyı sezon sonuna kadar Samsunspora kiraladı. Başkent ekibi, bir dönem Beşiktaşta da oynayan Onur Bayramoğlu ve Mehmet Kara ile yollarını ayırdı. Gençlerbirliği, takımdan ayrılmak istediğini belirten Mehmet Sedefe de yol verirken, Oktay Delibalta da Gaziantepsporun yolunu tuttu.
     Kırmızı-siyahlılar, son olarak ise genç futbolcular Tayfur Bingöl ve Yusuf Emre Gültekini tecrübe kazanmaları için Hacettepeye kiraladı.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gençlerbirliğinde ara transfer dosyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER