Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu maçına hazır

Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu maçına hazır -Başkent temsilcisinde Mehmet Sedef ve Oktay maç kadrosuna alınmadı -Teknik direktör Fuat Çapa: Kazanmaya gidiyoruz


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Ligde yarın karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı.
     Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan çalışma, 75 dakika sürdü. Antrenmana koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, 5e 2 top kapmaca oyununun ardından dar alanda kontrol-pas çalıştı. İdman, gol vuruşu çalışmasıyla sona erdi.
     Başkent temsilcisinde tedavisine devam edilen Mehmet Sedef ve antrenman eksikliği bulunan Oktay, Mersin İdmanyurdu maçının kadrosuna alınmadı.
     Kırmızı-siyahlı kafile bugün 14.30 uçağıyla Adanaya hareket edecek ve bu kentten karayoluyla Mersine geçecek.
     Mersin İdmanyurdu ile Gençlerbirliği arasında yarın Tevfik Sırrı Gür Stadında oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankayanın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Hakan Yemişkenin yapacağı maç, saat 20.00de başlayacak.
    
     -Hedef galibiyet
    
     Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, AA muhabirine Mersine kazanmaya gidiyoruz dedi.
     Karşılaşmanın 2 taraf için de önemli olduğunu söyleyen Çapa, 2 ekibin de geçen hafta kaybetmeyi hak eden bir futbol oynamamalarına karşın mağlup olduklarını kaydetti. Karşılaşmaların sözle kazanılmadığını ifade eden Çapa, skorun ve sonuç almanın önemli olduğunu, bu nedenle de tüm planlarını kazanmaya yönelik yaptıklarını dile getirdi.
     Çok kaliteli, ancak Spor Toto Süper Lig tecrübesi fazla olmayan bir oyuncu grubu ile çalıştığını ifade eden genç teknik adam, futbolcu kadrosuna güvenini vurgulayarak, sözlerini tamamladı.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu maçına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER