Gençlik merkezlerinde ücretsiz kurs imkanı

Gençlik merkezlerinde ücretsiz kurs imkanı


ŞANLIURFA (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Ertuğrul Yıldız, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında gençlik merkezlerinde verilen kurslardan vatandaşların ücretsiz yararlanabileceğini bildirdi.
     GSİMden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız, Bahçelievler, Ahmet Yesevi, Bağlarbaşı ve Yenice mahalleleri ile Karaköprü beldesindeki gençlik merkezlerinde çeşitli branşlarda kurslar verildiğini belirtti.
     Söz konusu merkezlerde kort tenisi, masa tenisi, futbol, badminton, voleybol, basketbol, satranç, resim, ebru, halk oyunları, gitar, bağlama, keman, bilgisayar gibi kurslara gençlerin ücretsiz kayıt yaptırabileceğini aktaran Yıldız, şunları kaydetti:
     Bu kurslarımızda sadece spor değil, kişiler arası iletişim ve sosyal karakteri geliştirici bir çok faaliyet yapılmaktadır. İnsanlar arası ilişkilerin ve kültürel zenginliklerin yozlaşmaya yüz tuttuğu günümüzde, gençlerimizi kötü alışkanlık ve davranışlardan uzak tutma adına faaliyet gösteren merkezlerimizde, geleceğe emin adımlarla ve sağlıklı bir gençlikle ilerlemek hedefimizdir. SODES kapsamında gençlik merkezlerinde verilen kurslardan vatandaşlar ücretsiz yararlanabilir.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gençlik merkezlerinde ücretsiz kurs imkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER