GGYDden ATOya ziyaret

GGYDden ATOya ziyaret -ATO Başkanı Bezci: -"Türkiyede daha fazla genç girişimci ihtiyacımız var"


ANKARA (A.A) - Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezciyi ziyaret etti.
     ATOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu ve üyelerinin Başkan Salih Bezciye ATO seçimleri sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundukları bildirildi.
     Bezci, burada yaptığı açıklamada, ATO olarak seçim sürecini tamamladıklarını belirterek, yeni dönemde ATO üyelerinin, Ankara ve Türkiye ekonomisi için daha etkin bir şekilde çalışmaya devam edeceğini ifade etti.
     Ankara için başlattıkları projeler hakkında bilgi veren Bezci, "Ankara Uluslararası Fuar Merkezi" projesinin hazır olduğunu, Ağustos ayında temel atmayı planladıklarını bildirdi.
     Türkiye ekonomisinin özel sektör eliyle büyüme kaydettiğine işaret eden Bezci, "Türkiye ekonomisinin dinamizmini koruması ve özel sektörün gelişmesi için daha fazla genç girişimciye ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.
     Bezci, Türkiyenin sahip olduğu su kaynaklarının zenginliğine dikkati çekerek, yer altı ve yer üstü kaynakların etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini belirtti.
     GGYD Başkanı Allıoğlu da ATO yönetimine başarılar dileyerek, girişimcilerin yatırım ve istihdam ortamı oluşturduğunu, ekonomiye katkı sağlayan GGYDnin ticari, sosyal ve kültürel projeler ürettiğini kaydetti.
     Yeni girişimciler yetiştirmek için çalışmaları sürdürdüklerinin altını çizen Allıoğlu, amaçlarının ülke ekonomisinin gelişmesi için kalıcı ve yararlı hizmetler yapmak olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Ata Ufuk Şeker
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber GGYDden ATOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER