Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker Siirtte -Bakan Eker, taziye ve ev ziyaretlerinde bulundu


SİİRT (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Siirtte çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     AK Parti İl Başkanlığınca Alyans Düğün Salonunda verilen iftar yemeğine katılan Bakan Eker, Yeni Mahalle Camisinde teravih namazını kıldı. Eker, daha sonra Bağtepe Mahallesine geçerek iş adamı Mustafa Çakmakın vefat eden yakını Ali Çakmakın taziyesine katıldı ve yakınlarına başsağlığı diledi.
     Bakan Eker, son olarak Doğan Mahallesinde Ayfer Güleryüz adlı vatandaşın evini ziyaret etti. Kendisi dul, bir kızı da boşanmış olan 3 çocuk sahibi Güleryüz, sorunlarını bakana anlattı. Güleryüz, Bakan Ekerden ev kirası ve askerde iken ameliyat olan oğluna yardım edilmesini istedi. Bakan Eker de, Vali Musa Çolaktan Güleryüze yardımcı olunmasını istedi.
     Burada Siirtin tek kadın muhtarı olan Veysel Karani Mahallesi Muhtarı Hacer Çıtak ile bir süre sohbet eden Bakan Mehdi Eker, bayanların muhtar olmalarından yana olduğunu ve daha iyi hizmet vereceklerine inandığını dile getirdi.
     Ekerin ziyaret ve incelemelerine Vali Musa Çolak, AK Parti milletvekilleri Afif Demirkıran ve Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş ve diğer yetkililer de eşlik etti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER