Giresunda ev yangını

Giresunda ev yangını -Bulancak ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında 4 kişi yaralandı, 8 kişi dumandan etkilendi


GİRESUN (A.A) - Giresunun Bulancak ilçesinde bir apartmanın birinci katında çıkan yangında yaralanan 4 kişi ile dumandan etkilenen 8 kişi tedavi altına alındı.
     Edinilen bilgiye göre, İhsaniye Mahallesi Özdemir Tekel Caddesindeki bir apartmanın birinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evdeki baba Ümit Sarıgül (38), anne Reyhan Sarıgül ve çocukları Haluk Sarıgül (12), Samet Sarıgül (6) ve Servet Sarıgülü (4) dışarıya çıkardı.
     Apartmanın diğer dairelerinde oturan Binnaz Avcı, Rehyan Çakır, Mehmet Çakır, Gökhan Tamcı, Nazan Tamcı, Ömer Kaan Tamcı ve Necmiye Yıldırım, polis ile itfaiye ekiplerinin yardımıyla tahliye edildi.
     Yangında vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Ümit Sarıgül, Haluk Sarıgül, Samet Sarıgül ve Servet Sarıgül ile dumandan etkilenen Reyhan Sarıgül, Bulancak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
     Dumandan etkilenen Binnaz Avcı, Rehyan Çakır, Mehmet Çakır, Gökhan Tamcı, Nazan Tamcı, Ömer Kaan Tamcı ve Necmiye Yıldırım da Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Bulancak Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.
    
     Muhabir: Sinan Yıldız / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Giresunda ev yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER