Golf

Golf -Turkish Airlines Ladies Open 2012 yarın başlıyor -Antalya Belekteki National Golf Kulübünde yapılacak turnuvaya, 30 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçu katılacak


ANTALYA (A.A) - Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğunda bu yıl 4üncüsü düzenlenecek Avrupa Bayanlar Golf Turnuvasının Türkiye ayağı olan Turkish Airlines Ladies Open 2012, yarın Antalyada başlayacak.
     THY Basın Müşavirliğinden alınan bilgiye göre, Serik ilçesine bağlı Belekteki National Golf Kulübünde yapılacak turnuvaya, 30 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçu katılacak.
     2011 Turkish Airlines Ladies Open şampiyonu 24 yaşındaki Hollandalı Christel Boeljon ile ABDnin en başarılı oyuncularından kabul edilen Christina Kim, İngiliz oyuncular Melisa Reid ve Laura Davies, İskoçyadan Becky Brewerton ve İsveçli Helen Alfredson gibi başarılı birçok ismin turnuvaya katılacağı bildirildi.
     Öte yandan, turnuva kapsamında bugün yapılacak ve 1 profesyonel ile 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarışacağı Pro-Am Turnuvasında ise Türk ve yabancı iş ve cemiyet hayatından isimler bir araya gelecek.
     (SFA-HS-TNC-ADA)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER