Gönül Elçileri Projesi

Gönül Elçileri Projesi -Aile ve Sosyal Politikalar Yalova İl Müdürü Uzun: -Gönül Elçileri Projesi kapsamında Koruyucu Aile Hizmetleri tanıtım toplantılarına devam edilecek


YALOVA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Yalova İl Müdürü Hilmi Uzun, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Koruyucu Aile Hizmetlerinin tanıtım toplantılarına devam edileceğini bildirdi.
     Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayesinde başlatılan Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile Hizmetlerinin tanıtımı ve kamuoyunu bilgilendirme toplantılarının tüm ilçelerde Vali Esengül Civelekin de destekleriyle gerçekleştiğini belirtti.
     Yalova halkının sosyal hizmetler konusunda daha çok bilgi sahibi olmalarını sağlamak için çalışmaların devam edeceğini ifade eden Uzun, şunları kaydetti:
     Gönül Elçileri Projesi kapsamında Koruyucu Aile Hizmetleri tanıtım toplantılarına ilimizde devam edilecek. Sosyal bir devletin gerekliliğini Yalovada Müdürlük olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Bütün çaresizleri, dezavantajlı kesimleri yani kimsesiz çocuklarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz, şiddete maruz kalanlarımız veya başka türlü problemlerle karşı karşıya kalanlarımızın tamamının yanında olma odaklı bir çalışma içindeyiz. İhtiyaç sahiplerinin bize gelmelerini beklemiyor, biz onlara gidiyoruz.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER