Görele Müftülüğü istişare toplantısı yapıldı

Görele Müftülüğü istişare toplantısı yapıldı


GİRESUN (A.A) - Görele Müftülüğü istişare toplantısı yapıldı.
     Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde İlçe Müftü Vekili Aytekin Topal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Görele Müftüsü Enver Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ve müftülük personeli katıldı.
     Samsun İl Müftü Yardımcılığına atanması nedeniyle ilçedeki son istişare toplantısına katılan Türkmen, yaptığı veda konuşmasının ardından toplantıdan ayrıldı.
     Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Türkmenin salondan ayrılmasının ardından başlayan toplantıda yaptığı konuşmada, Hasanağa Merkez Camisi için restorasyon kararı aldıklarını hatırlattı.
     Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevlilerinin camide yaptığı incelemeler sonucunda restore işlemi için uygun raporu verildiğini bildiren Melikoğlu, Şimdi amacımız bu camimizin yeniden tadilatını yapıp restore ederek, tarihi dokularına zarar vermeden ibadete en uygun hale getirmektir. Göreleden Samsun İl Müftü Yardımcılığına atanan Müftümüz Türkmenin de bizlere bu konudaki yardımları inanıyorum ki sürecektir. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Görele Müftülüğü istişare toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER