Görele Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Divli:

Görele Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Divli: -Tüm engelli vatandaşlarımızın tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik çalışmalar yapacağız


GİRESUN (A.A) - Görele Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Asiye Divli, engelli vatandaşların tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi.
     Divli, AA muhabirine, engellilerin hayatlarını nispeten kendilerinin yürütebilmesi ve bağımsız hareket edebilmeleri amacıyla dernek olarak gayret gösterdiklerini anlattı.
     Yardımsever vatandaşların desteğiyle engellilerin ihtiyaçlarını her alanda karşılamaya çalıştıklarına vurgu yapan Divli, Özürlülerimizin başkalarına bağımlı olmadan çalışabilmesi, okula gidebilmesi, hayatını nispeten kendisinin yürütebilmesi ve bağımsız hareket edebilmesinin ön koşulu akülü tekerlekli sandalyeye sahip olmasıdır. Tüm engelli vatandaşlarımızın tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik çalışmalar yapacağız dedi.
     Divli, herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkati çekerek, toplum içerisinde engelli vatandaşlara karşı daha duyarlı olunmasını beklediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Veysel Kara
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Görele Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Divli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER